fbpx

Een aanbouw zetten ? Dat kan je makkelijk zelf !

Home » Blog » Een aanbouw zetten ? Dat kan je makkelijk zelf !

Een aanbouw zetten ? Dat kan je makkelijk zelf !

2021-01-27T16:53:53+00:0025 maart, 2021|

Ben je van plan  jouw bestaande woning uitbreiden met een aanbouw, lees dan zeker verder!  Wil je zelf wel de handen uit de mouwen steken maar heb je geen ervaring in de bouw en heb je ook geen zin om lang te wachten op een beschikbare aannemer ?
Dan is het Euromac2 bouwsysteem dé oplossing voor jouw.

Eenvoudig zelf verbouwen & aanbouwen

Het Euromac2 bouwsysteem bestaat uit drie basiselementen waarmee je een volledige aanbouw, of zelfs een ganse woning kan bouwen.
Wandelementen , vloerplaten en dakelementen.

Alle elementen zijn licht in gewicht, vervaardigd uit stevig polystyreen en in verschillende diktes verkrijgbaar, conform de gewenste isolatiewaarde.
Ze worden eenvoudig als lego-blokjes op elkaar geplaatst zonder lijm en nadien gevuld met beton. Ook het integreren van eventuele nutsvoorzieningen is kinderspel.

Elke afwerking is mogelijk : steenstrips, sierpleister, hout, lei, tegels,…

Je kan steeds rekenen op een opleiding vooraf en begeleiding op jouw werf !

Moeilijk bereikbare plaatsen zoals tuinen zonder toegang

Gezien de elementen gemakkelijk hanteerbaar zijn, is het ook heel eenvoudig om de materialen ter plaatse te krijgen.

Heb je bijvoorbeeld een rijwoning, dan heb je geen kraan nodig om de welfsels (voor het platte dak) op de aanbouw te plaatsen. Je draagt de welfselelmenten, die slechts 6 kg/lm wegen, probleemloos door de woning naar achteren. Ook de wandelementen of dakelementen (voor zadeldak) zijn makkelijk te hanteren zonder hulpmiddelen.

Euromac2 vloerplaten voor zelfbouw

Euromac2 betonbouw: superisolerend en energiezuinig

Een laag E-peil én een lage energiefactuur? Met Euromac2 bouw je een betonwoning van de toekomst. De combinatie van polystyreen en beton levert een hoogwaardige isolatie op: E-peil 10 ligt binnen handbereik bij gebruik van de standaard wanddikte (in combinatie met zonnepanelen). Bouw je met dikkere wandelementen, dan kun je zelfs voor een passiefhuis gaan. Als je weet dat beton ook bijzonder hoog scoort qua thermische inertie, dan krijg je het vanzelf warm van al dit wooncomfort.

Euromac2 wandelementen voor zelfbouw

Meer weten?

Zerobuild.eu is exclusief invoerder van het Euromac2 systeem voor België en Nederland en heeft meer dan 20 jaar ervaring met deze bouwtechniek. Heb je bouw of renovatieplannen? Neem dan vrijblijvend contact op. De Zerobuild bouwadviseurs staan je graag te woord in de ZeroBuild showroom of op één van de kijkwerven.

info@zerobuild.eu
+32 (0)11 545122

Dit bericht verscheen eerder op de website van BouwInfo.be

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, aankondigingen promoties, beurzen & events en nieuwe referenties.

  Voornaam*

  Familienaam*

  E-mailadres*

  Ik ben ...

  Lees ook:

  Deel dit verhaal, kies je platform!

  Ga naar de bovenkant