fbpx

Energiezuinige betonbouw: bouw zelf een betaalbare en oerdegelijke woning

Home » Blog » Energiezuinige betonbouw: bouw zelf een betaalbare en oerdegelijke woning

Energiezuinige betonbouw: bouw zelf een betaalbare en oerdegelijke woning

2021-01-27T16:45:56+00:0012 maart, 2021|

Bouwplannen en je zinnen gezet op een energiezuinige woning? Tegenwoordig kun je goedkoop zelf je ruwbouw plaatsen, ook zonder ervaring. Ontdek het Euromac2 zelfbouwsysteem en bouw je oerdegelijke betonwoning met behulp van lichtgewicht bouwelementen. Een kennismaking!

Euromac2: uitermate geschikt voor zelfbouwers

Euromac2, het zelfbouwconcept van Zerobuild, is om meerdere redenen uniek. Je bouwt niet met bakstenen, maar zet vlot een oerdegelijke betonwoning neer. Voor de modulaire opbouw van de lichte polystyreen wandelementen heb je geen bouwkraan of ervaring nodig. Zerobuild voorziet alle elementen op basis van je plannen. Je hebt minimaal zaagwerk en je ruwbouw gaat met rasse schreden vooruit. In slechts enkele weken staat een stabiele betonwoning. Het concept van Zerobuild? Dat is speciaal ontwikkeld voor doe-het-zelvers: snel bouwen met weinig gereedschap. Bekijk hier uiteenlopende projecten met het Zerobuild zelfbouwsysteem.

Euromac2 Wandelementen. Ontdek ons unieke Euromac2 ruwbouwsysteem van vloer-, wand- en dak elementen die leiden tot energie-neutraal bouwen aan een scherpe prijs.

Versterkte bouwblokken: koudebrugvrij en luchtdicht

Waarom het opeenstapelen van de lichte wandelementen zo eenvoudig is? De bouwblokken hebben handige noppen. Dankzij deze noppen passen de blokken perfect in elkaar en heb je geen last van koudebruggen. Een geïntegreerd metalen profiel verstevigt de wandelementen optimaal en verankert de isolatie, zowel intern als extern. Het beton loopt door de wanden zonder luchtbellen te creëren. De functionele inkepingen zorgen mee voor een perfecte hechting van binnen- en buitenbekleding. Het concept met eigen ogen bekijken? Maak hier je afspraak voor een bezoek aan een kijkwerf.

Euromac2 betonbouw: superisolerend en energiezuinig

Een laag E-peil én een lage energiefactuur? Met Euromac2 bouw je een betonwoning van de toekomst. De combinatie van polystyreen en beton levert een hoogwaardige isolatie op: E-peil 10 ligt binnen handbereik bij gebruik van de standaard wanddikte (in combinatie met zonnepanelen). Bouw je met dikkere wandelementen, dan kun je zelfs voor een passiefhuis gaan. Als je weet dat beton ook bijzonder hoog scoort qua thermische inertie, dan krijg je het vanzelf warm van al dit wooncomfort.

Betaalbaar levenslang comfort

Je vraagt je af wat dit levenslang comfort je zal kosten? Het totale prijskaartje valt lager uit dan bij traditionele woningbouw: je profiteert van een kortere doorlooptijd, je geniet van scherp geprijsde materialen en op de koop toe heb je amper gereedschap nodig. Met daarbij de uitgebreide ondersteuning van professionals is het bouwen van een superisolerende woning voor elke doe-het-zelver mogelijk. Mis de trein van het nieuwe bouwen niet en ontdek het Euromac2 zelfbouwconcept van Zerobuild.

Profiteren van de voordelen van een BEN-woning, zonder je blauw te betalen aan duur materiaal? Met het Euromac2 systeem van Zerobuild bouw je in enkele weken tijd een betaalbare ruwbouw met levenslang comfort. Vraag vrijblijvend je offerte aan of neem contact op met Zerobuild voor meer info.

Dit bericht verscheen eerder op de website van BouwInfo.be

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, aankondigingen promoties, beurzen & events en nieuwe referenties.

  Voornaam*

  Familienaam*

  E-mailadres*

  Ik ben ...

  Lees ook:

  Deel dit verhaal, kies je platform!

  Ga naar de bovenkant