fbpx
Euromac2 ruwbouw concept2023-01-13T13:35:46+00:00

Het Concept.

Een andere manier van bouwen, ideaal voor de zelfbouwer.

Het Zerobuild systeem is een andere manier van bouwen… vooral een duurzame manier van bouwen. Want het is toch de bedoeling dat uw woning of zwembad in de toekomst zijn waarde behoudt, of niet? Met Zerobuild kan je snel én eenvoudig een energiezuinige en luchtdichte woning of een hoogwaardig zwembad bouwen. Wat helemaal te gek is? Je kan het volledig zelf doen! Bovendien kan je rekenen op een grondige begeleiding én een gedetailleerde handleiding. In de video hiernaast ontdek je hoe ons concept werkt.

 • Energiezuinig

 • Snel

 • Scherpe prijs

 • Uitermate geschikt voor zelfbouw

Een andere manier van bouwen: energiezuinig ten top.

Slechts 3 kernelementen.

Zerobuild is een totaalconcept bestaande uit wandelementen, welfsels en dakpanelen uit geëxpandeerd polystyreen (EPS), een hoogwaardige en gezonde isolatie.

Euromac2 Wandelementen. Ontdek ons unieke Euromac2 ruwbouwsysteem van vloer-, wand- en dak elementen die leiden tot energie-neutraal bouwen aan een scherpe prijs.

Wandelementen

Als bouwblokken gebruiken wij geen bakstenen, maar holle polystyreen wandelementen die intern verstevigd zijn.  Ze worden als ‘Lego’ blokken tot op verdiephoogte op elkaar gestapeld en gevuld met beton.

Euromac2 Vloerplaten. Ontdek ons unieke Euromac2 ruwbouwsysteem van vloer-, wand- en dak elementen die leiden tot energie-neutraal bouwen aan een scherpe prijs.

Vloerplaten

Als vloerplaat, tussenvloer of plat dak gebruiken wij onze polystyreen welfselelementen die intern verstevigd zijn en voorzien zijn van een extra wapening (afhankelijk van de gewenste draagkracht). Na het plaatsen worden deze eveneens gevuld met beton.

Euromac2 Dakelementen. Ontdek ons unieke Euromac2 ruwbouwsysteem van vloer-, wand- en dak elementen die leiden tot energie-neutraal bouwen aan een scherpe prijs.

Dakelementen

De zelfdragende dakelementen, type Sarkingdak, zijn vervaardigd uit dezelfde hoogwaardige polystyreen en intern verstevigd met twee metalen Z-profielen.

Zelf ons huis bouwen is veruit het spannendste dat we al deden.
Met glans, en daar zijn we trots op.

Veelgestelde vragen.

Waar zijn de Euromac2 elementen te koop ?2020-05-28T06:45:25+00:00

Zerobuild is uw aanspreekpunt voor Vlaanderen en Nederland. Wij berekenen uw project en stellen de materiaallijst samen. De producten worden rechtstreeks bij U op de werf geleverd.

Welke architecten en/of aannemer hebben ervaring met Euromac2 ?2020-05-28T06:45:19+00:00

In principe kan elke architect en/of aannemer een Euromac2 woning ontwerpen/bouwen. U kan zelf een architect en/of aannemer bij u in de buurt zoeken waar u zich goed bij voelt of misschien kunnen wij u verder helpen. Vraag het na.

Ik heb al een aannemer en/of architect. Kan is alsnog kiezen voor het Euromac2 systeem ?2020-05-28T06:45:12+00:00

Ja, natuurlijk. Wij staan u, uw architect en/of aannemer graag ter beschikking met info, advies, prijsberekening, opleiding, …

Moet ik met een aannemer bouwen of kan ik ook aan zelfbouw doen met Euromac2 ?2020-05-28T06:45:04+00:00

Zelfbouw kan zeker en vast! Als zelfbouwer blijft u “onder onze vleugels” en begeleiden wij u doorheen uw ganse bouwtraject.

Ik ben een professional en wil graag aan de slag met dit product.2020-05-28T06:40:08+00:00

Hartelijk welkom! Neem contact op met ons en maak een afspraak.

Interessante
infobrochure.

Een uitgebreide infobrochure als PDF downloaden?
We sturen je graag ons infopakket per e-mail toe.

  Voornaam*

  Familienaam*

  E-mailadres*

  Land*

  Ik ben...*

  Bekijk ons privacybeleid hier.

  Onze kijkwerf bezoeken?

  Euromac2 exclusief distributeur voor Vlaanderen en Nederland

  Euromac2 exclusief distributeur voor Vlaanderen en Nederland

  Ga naar de bovenkant