Over ons.

Van Evolution Products naar Zerobuild.

Een energiezuinige woning of zwembad laten bouwen door een aannemer is voor vele mensen onbetaalbaar geworden. Zerobuild streeft ernaar om met een tot in de puntjes uitgekiend zelfbouwconcept de bouw- of zwembaddroom van zoveel mogelijk mensen werkelijkheid te laten worden.

Since 1991.
We go way back.

Zerobuild toonzaal te Pelt

Ervaar het zelf in onze toonzaal.

Wil je onze producten zien, voelen, ruiken,… ? Heb je graag advies over uw voorontwerp/plan? Heb je graag een prijsofferte ? Je bent hartelijk welkom in onze toonzaal te Pelt (Noord-Limburg) in België !  Onze adviseur maakt dan graag de tijd om jouw plannen te bespreken. Uiteraard volledig vrijblijvend !

Euromac2 invoerder België/Nederland

De productielijn van Euromac2 is gevestigd in Frankrijk.  Sinds 2000 zijn we exclusief invoerder voor België en Nederland. We vinden het belangrijk je correct in te lichten en staan jou graag tot dienst met info, advies, prijsberekening, opleiding en werfbegeleiding.

Bezoek onze
kijkwerf.

Regelmatig organiseren we een kijkdag of -weekend op een werf in opbouw. Hebt je interesse? Schrijf je dan snel in. Je wordt automatisch uitgenodigd voor de eerstvolgende openwerfdag.  Maak je liever een persoonlijke afspraak ter plaatse op een moment wanneer het jou uitkomt? Dat kan zeker!

Een meer dan
fantastisch team.

Onze enthousiaste medewerkers met elk hun specialiteit zetten zich elke dag in om jou te begeleiden bij jouw ruwbouwtraject en de eventuele extra technieken.

Wij garanderen jou kwaliteit, ervaring en service!

Euromac2 exclusief distributeur voor Vlaanderen en Nederland

Euromac2 exclusief distributeur voor Vlaanderen en Nederland