fbpx

Covid-19 update: wij blijven bereikbaar

Home » Blog » Covid-19 update: wij blijven bereikbaar

Covid-19 update: wij blijven bereikbaar

2020-11-08T17:09:13+00:007 november, 2020|

Ook bij ZEROBUILD, uw partner voor energiezuinigedoe – het-zelf bouw volgen we de richtlijnen van de overheid en nemen we onze voorzorgen om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan.

We doen er alles aan om de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers te beschermen.

 • Onze toonzalen zijn enkel open op afspraak. Wens je een afspraak te maken of een voorstel te ontvangen, dan kan dit telefonisch, per mail of via hetcontactformulier op de website. Een ZEROBUILD medewerker contacteert je zo snel mogelijk om een afspraak in te plannen. Een afspraak kan plaatsvinden in onze toonzaal,digitaal of in openlucht op een werf in opbouw.
 • Onze technische en administratieve diensten werken achter gesloten deuren en indien mogelijk van thuis. We respecteren de regels rond social distancing op onze kantoren. Tijdens de kantooruren zijn we telefonisch en via e-mail bereikbaar voor al uw vragen.
 • Onze bouwcoaches en techniekers zullen het geplande advies of de voorziene werken uitvoeren, ook hier respecteren we de regels rond social distancing. We vragen om tijdens de aansluitingswerken niet in dezelfde ruimte aanwezig te zijn.
 • Wij leveren opnieuw je materiaal uit en voorzien voldoende tijd om uitleg te geven. Wel vragen wij aan onze klanten om ook op de werf de social distancing te respecteren en een mondmasker te dragen.

We doen er alles aan om jouw zelfbouwproject ook in deze moeilijke periode te ondersteunen. Heb je vragen of is er iets niet duidelijk, contacteer ons via info@zerobuild.eu of telefonisch op 011/54 51 22.

Stay safe !

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, aankondigingen promoties, beurzen & events en nieuwe referenties.

  Voornaam*

  Familienaam*

  E-mailadres*

  Ik ben ...

  Lees ook:

  Deel dit verhaal, kies je platform!

  Ga naar de bovenkant